Green Sound Music

Str. Banat Nr.15, Bl. B3 parter, Sector 5, București
PRET
12000 - 18000 Lei

Informatii despre Green Sound Music

Suntem o echipa de profesionisti autorizati gata sa va puna la dispozitie absolut tot ce aveti nevoie in materie de servicii: Trupa, DJ, MC, sonorizare, scenotehnica si lumini pentru concerte.

Solutia oferita de Green Sound Music are un punct forte: o echipa profesionista formata din DJ, solisti, instrumentisti, MC, Ingineri de Sunet cu experienta de peste 12 ani in domeniul organziarii de evenimente private si nu numai.

Am legat strinse prietenii cu clientii si colaboratorii firmei, reusind astfel sa facem din orice eveniment, un succes garantat.

Am reinnoit in permanenta baza tehnica, dezvoltind-o si imbunatatind-o pentru performanta si siguranta. De fiecare data am raspuns prompt cererilor , gasind impreuna cu clientii si colaboratorii, solutii profesionale pentru o desfasurare impecabila a activitatilor intreprinse . Datorita succesului evenimentelor pe care le-am organizat sau la care am fost parteneri, numarul solicitarilor a crescut exponential. Aceasta ne obliga ca si de acum inainte sa raspundem cu maxima seriozitate si sa tratam orice eveniment, cu atentie totala.

Cerem clientilor sa investeasca incredere in serviciile noastre pentru ca din rezultatele obtinute castigam impreuna! Clientii vor avea un eveniment de o reusita totala, noi vom fi recomandati pe mai departe!
Impreuna vom gasi solutii viabile si eficiente la cele mai mici costuri posibile dar la cele mai inalte standarde in domeniu. Nu spunem ca sintem “cei mai cei”, va lasam pe dumneavoastra, actualii sau viitorii clienti, sa decideti daca a meritat pe deplin sa apelati la serviciile Green Sound Music!

Inrebari frecvente

  • Care este pretul dumneavoastra? 12000 - 18000
  • Ce instrumente aveti in formatie? Saxofon, Orga, Platane (DJ)
  • Ce fel de muzica aveti in repertoriu? Jazz, Dance, House, Greceasca, Arabeasca, Rock'n'Roll, Disco, Latino, Usoara, Populara, Pop
  • Lucrati singur sau sunteti o echipa? Cate pesoane? 7 persoane
  • Care este tariful pentru deplasari? 1000 Lei
  • Se poate inregistra in format digital nunta? Da
  • Ce experienta aveti? 12 ani

Contact

Adresa:
Str. Banat Nr.15, Bl. B3 parter, Sector 5, București
Telefon
0766566275
Website
https://greensoundmusic.com/

Locatie Green Sound Music

Cere oferta pret